Thursday, June 16, 2011

Bolehkah kalo aku mendoakan diri sendiri untuk mendapatkan teman hidup yang terbaik...? huh~! memang agak susah la juga mau dapat orang yang betul2 care, sayang, dan memahami kita. Ya, setiap orang ada kesilapan lampaunya, tapi tidak bererti orang tu x boleh berubah kan..? Tapi yang aku heran sangat ni napa ada juga orang2 yang tidak boleh terima kesilapan lampau seseorang tu... Biarpun orang tu dah berubah... masih ada lagi tuduhan2 yang menyakitkan hati. And yes~! aku mengalami masalah ni.. terus terang aku katakan yang aku betul2 sayang dia, tapi kenapa dia tidak boleh sayang aku seperti aku sayang dia, malahan tuduhan2 yang tidak berasas lagi dia cakap dengan aku. Sakit hati juga owh...~ Nie satu lagi benda yang aku x bleh lupa, bila aku baca msg dia dengan EX-GF dia.. semuanya berbaur penipuan.. setiap kata2 yang dia cakap dengan ex dia semuanya dusta~! sebab apa yang dia cakap dengan ex dia, tu la yang dia cakap dengan aku... And dia tak pernah berubah~! aku benci dengan sikap dia ni.. Napa lah tuhan bagi aku sayang dengan orang sebegini.. takpalah maybe ni satu dugaan bagi aku, yalah dengan sikap dia yang panas baran, angin x tentu, penting diri, penipu, prndusta dan x care dengan orang yang sayang dengan dia maybe tu la dugaan yang tuhan bagi dengan aku supaya aku lebih kuat kot.. hehe sempat lagi aku melawak walaupun hati ni sakit.. kalo dulu aku menangis tapi sekarang aku rasa geram pula.. sangat2 geram.. kalo la aku ni jenis yang x kisah kan bagus.. Tak pa lah aku semakin menghampiri alam perkerjaan so aku harus bersedia untuk itu. Mungkin dengan gaji yang bakal aku dapat nanti dapatlah aku gunakan untuk enjoy buat ubat hati ni hahahaha~ bagi bandage ka.. haha~ Tapi apa2 pun esok aku ada krusus induksi~!!! hahaha~ muda2an dapat la mengubat hati aku bila melihat gelagat2 para peserta induksi yang lucu2. Anyway~ Kumpulan 6 sokongan 1 chayok~!! biarpun group members kita lemah.. nda pa hadiah tu aku yang bungkus jangan risau semua pasti dapat makanan... sebab sama jak pun hahaha~!! k la.. tibalah masa untuk tido kot.. terima kasih sebab sudi membaca luahan hati aku yang ntah apa2 ni.. MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA~!! peace~

2 comments:

  1. hahahha. . mcm lucu plak sy baca ko punya entry nie. . .
    Tapi lucu2 pun mcm kin pns jua. . nway. . be strong. . peduli lah 2 jntan. .u can find sum1 better bebeh:)

    ReplyDelete
  2. follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete